Verhalen vanuit het havenrijk

Dit boek is uitgegeven bij het 60-jarig jubileum van de Havensocieteit Groot Amsterdam. Louis Pietersen, eigenaar van de vroegere werf Ceuvel Volharding haalt herinneringen op uit het roemrijke verleden van de voormalige Amsterdamse Binnenvaart Societeit. Dit jubileumboek is in een zeer kleine oplage beschikbaar, 104 pagina's, geheel full color, formaat 21 x 28 cm.

EUR 27,50

Win or Lose

In dit boek vertelt P.N. Joon over de opkomst en ondergang van Joon Shipping & Trading. Een aangrijpend verslag van een reder die zijn droom, een vloot van schepen onder Nederlandse vlag met Nederlandse officieren niet kon realiseren.

EUR 27,50

De E-Variant

In dit boek beschrijft John A.M. Englisch zijn filosofie over tonaliteit. De titel van het boek slaat op allerlei varianten in de muziek zoals e naast es of eis, e diatonisch naast E ongeinterpreteerd 12-toons, (a)equalis en het syntonisch komma dat zich allereerst bij E manifesteert. De akkoordstramienen in het boek zijn geschikt voor iedere muziekliefhebber. De uitleg zelf vereist wat denkwerk.

EUR 39,50

Ornamenten & Windvanen

256 pagina's met meer dan duizend foto's uit de collectie van 'torenaar' Oostendorp. Nog slechts enkele exemplaren beschikbaar.

EUR 28,36

Terug naar basispagina